Verzendkosten en levertijden

Na het invoeren van je gegevens en het plaatsen van de bestelling gaan wij aan de slag met het klaarmaken en het versturen van jouw pakketje. Om je wat meer duidelijkheid en een overzicht te geven in dit proces hebben we hier onder nog wat veel gestelde vragen en antwoorden neergezet over bijvoorbeeld onze verzendkosten en levertijden, dit zodat u weet wat er gebeurt met uw product nadat deze bestelt is!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling door jullie wordt verzonden?

  • Wanneer u op een werkdag (maandag-vrijdag) een bestelling voor 16:00 plaatst wordt deze dezelfde dag nog door ons verzonden! Dit betekend vaak dat je hem maximaal 2 dagen later in huis hebt.  

Is mijn pakketje te volgen?

  • Jazeker, na het plaatsen van de bestelling gaan wij de bestelling verwerken en versturen. Als wij dit gedaan hebben krijg je een mailtje met daarin een overzicht met een track and trace code die je kunt invoeren op de volgpagina van DPD 

Betaal ik verzendkosten en hoe duur zijn deze?

  • Helaas zitten er kosten aan de snelle levering die wij bieden. Wij rekenen per bestelling €4,95 aan verzendkosten, dit zijn kosten die wij namelijk ook maken door je pakketje te versturen. Bestel je meerdere producten dan betaal je uiteraard maar één keer verzendkosten omdat wij alles leveren uit eigen voorraad!

Leveren jullie ook in de weekenden?

  • Nee, wij werken samen met DPD, de pakketbezorgers van DPD bezorgen in Nederland van maandag tot en met vrijdag van 8.00 / 8.30 uur tot ongeveer 18.00 uur.

Voor het retourneren van bestellingen kunt u alle informatie vinden op onze retourpagina 

Winkelwagen