Retourbeleid

Bedankt voor het winkelen bij DITYsports.
Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met een aankoop, kunt u hier terecht voor ons retourbeleid. We nodigen u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retouren te herzien.

Rechten

  • U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgaaf reden te retourneren.
  • De deadline voor het retourneren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangestelde derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.
  • Als we het pakketje in goede staat binnen hebben zullen we u binnen 3 werkdagen het volledige bedrag terug betalen. 

Voorwaarden voor retourzendingen
Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, houdt u rekening met het volgende:

  • De goederen zijn in de afgelopen 30 dagen gekocht
  • De goederen zitten in de originele verpakking of zijn anders goed verpakt (bij schade vergoeden wij niets) 

Goederen retourneren
U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Slottuin 120
Beuningen, 6642DG
Nederland

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die tijdens de retourzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare postdienst aan.

Geschenken
Als de goederen bij aankoop zijn betaald met een cadeaubon ontvangt u een nieuwe cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Neem contact op
Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op door onze contactpagina te bezoeken of door ons een mail te sturen op het volgende mail adres: info@DITYsports.nl

Winkelwagen