Over Ons

Dity sports Logo zonder tekst transparant

Meer dan alleen sportartikelen...

Wij zijn DITYsports en wij verkopen sportartikelen voor iedereen die thuis wil sporten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door altijd lagere prijzen en snellere leveringen te beloven, dit doen wij omdat we vinden dat de klant ten alle tijden voorop moet staan. 

Naast het aanbieden van goedkope sportartikelen zijn wij ook bezig met het geven van personal trainingen, het schrijven van sportblogs en het maken van sportieve content op social media. Klik op de button om ons volledige aanbod te bekijken.

Missie / Visie

Wij zijn DITYsports en wij zijn er voor iedereen die thuis wil sporten. Sporten is belangrijk voor de fysieke- maar ook voor de mentale gezondheid van ieder mens. Daarom is onze missie om mensen te motiveren zelf aan de slag te gaan met sport. Of dat nou thuis, buiten of in de sportschool is maakt volgens ons niet uit want tegenwoordig is alles mogelijk! 

Wij bieden goedkope sportartikelen aan die door iedereen te gebruiken zijn omdat wij samen naar een sportiever Nederland toe willen gaan. Wij gaan voor een sportiever Nederland waarbij sport voor iedereen toegankelijk is!

Quote: Do it yourself!

Thuissporten - het sportschoolalternatief

Wij leren graag van je!

Wij zijn constant bezig om onze service te verbeteren. Om dit zo goed mogelijk te doen ontvangen we daarom graag feedback over bijvoorbeeld de website of bestellingen. Klik hieronder op de knop om ons feedback te geven en ontvang een persoonlijke kortingscode van 10%!

SOCIALS

Ook zijn wij erg actief of verschillende social media kanalen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een YouTube kanaal waar verschillende uitlegvideo’s op staan, Instagram en Facebook om verschillende soorten foto’s en (korte video’s) op te plaatsen en zelfs TikTok waar we leuke, leerzame en sportieve content op plaatsen!.

Klik op de button om alles over onze socials te lezen!

Winkelwagen