Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Lees hieronder de veelgestelde vragen en klik op de vraag om ons antwoord te zien. Heb je zelf andere vragen dan kun je die op onze contact pagina stellen en dan zullen we zo snel mogelijk antwoorden.

Nee dit kan helaas niet, wij zijn een webshop zonder fysieke winkels. 

Ja, al onze sportartikelen leveren wij uit eigen voorraad wat ervoor zorgt dat wij levertijden van 1-3 werkdagen kunnen bieden. Voor alle informatie over onze verzendingen kun je onze verzendkosten en levertijden bekijken.

Jazeker, onze sportartikelen zijn door iedereen te gebruiken. Als je bijvoorbeeld wat minder kracht hebt kun je kiezen voor de kleuren die minder weerstand geven. Bij producten die geen meerdere weerstanden hebben zoals de push up grips kun je de oefeningen verlichten door ze op een andere manier uit te voeren.

Ja, wij zijn actief op verschillende social media kanalen. Vooral als je opzoek bent naar inspiratie of motivatie kun je ons volgen op Instagram. Voor alle informatie kun je onze socials pagina bezoeken.

Ja dit kan. Wij werken samen met Mollie payments wat in 100% van de gevallen de veiligste betaalmanier is en wat ervoor zorgt dat er met IDEAL betaald kan worden.

Veel van onze producten hebben inderdaad verschillende kleuren die de mate van de weerstand aangeven. Welke kleur er precies bij jou past is lastig te zeggen omdat dat per oefening zal verschillen. In het algemeen geldt natuurlijk dat de kleuren die de meeste weerstand geven bedoeld zijn voor de mensen met veel kracht en de keuren die weinig weerstand geven bedoeld zijn voor de mensen met minder kracht.

Met veel van onze sportartikelen kun je bijna oneindig oefeningen uitvoeren. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om de juiste oefeningen uit te kiezen en daarom helpen we je daar graag mee. Op social media (met name Instagram) posten wij regelmatig foto’s/video’s van oefeningen die je zelf thuis ook kunt uitvoeren met onze sportartikelen. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Door een account aan te maken bij DITYsports heb je altijd inzicht in je betstellingen. Als je bij ons een account hebt hoef je ook je adresgegevens niet meer door te geven op de afrekenpagina. Je kun een account maken op onze account pagina.

Winkelwagen