Personal training

(Regio Breda)

Studenten personal training

Het idee ”studenten personal training” is ontstaan met de gedachte dat veel studenten fit willen worden maar zelf de kennis en de motivatie ervoor niet hebben. De kennis en motivatie zijn natuurlijk te verkrijgen door middel van een personal trainer maar laten we eerlijk zijn, de portemonnee van de (gemiddelde) student is voor velen een te hoge drempel aangezien een gemiddelde personal training zeker €40-€60 kost! Dit moet anders vinden wij en daarom bieden wij personal trainingen aan voor studenten in Breda vanaf €9.50 per training!

Meer dan alleen trainen

Personal training is volgens ons meer dan een training en een stok achter de deur. We motiveren je ook als persoon om meer te bewegen en we stimuleren je om een gezondere levensstijl aan te nemen waardoor je je doelen sneller zult behalen en je beter in je vel gaat zitten! Hiernaast besteden wij tijdens de personal trainingen ook veel aandacht aan de juiste houdingen tijdens de oefeningen wat erg belangrijk is om efficiënt te trainen en blessures te voorkomen. 

Samuel Janssen

De trainer

Ik ben Samuel Janssen, een sportieve jongen die al heel zijn leven sport en het leuk vind om andere mensen te helpen met hun persoonlijke doelen. 

Samuel: “ik ben als kleuter begonnen met voetbal en dat heb ik tot mijn 14e gedaan. Toen ik eenmaal in de pubertijd zat merkte ik dat ik graag wat gespierder wilde worden dus ik begon met fitness. Ook merkte ik al snel dat ik kickboksen interessant vond en dat ben ik vanaf mijn 15e erbij gaan doen. Ik was super gemotiveerd en ik kreeg maar niet genoeg van de sport dus ben ik ook wedstrijden gaan vechten. Momenteel vecht ik al een tijdje geen wedstrijden meer en ligt mijn focus meer op het fitnessen. Sport is en blijft mijn positieve uitlaatklep, ik haal er dagelijks mijn energie vandaan en het zorgt ervoor dat ik positief in het leven sta.”

Dit was mijn sportieve levensverhaal in het kort, nu ben ik heel benieuwd naar die van jou! Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles met mij zodat we jouw sportieve levensverhaal samen kunnen beginnen/uitbreiden!

Kennis en ervaring

Samuel: Zoals ik hierboven verteld heb ben ik al vrijwel heel mijn leven bezig met sport. Voordat ik de personal trainingen van DITYsports gaf heb ik ook al tientallen mensen personal training binnen mijn eigen kring gegeven. Ik vond het altijd super leuk om mijn vrienden/familie te helpen met sporten dus heb ik dit dan ook altijd met een lach op mijn gezicht gedaan!

Naast de ervaringen met het geven van personal training heb ik ook veel kennis op het gebied van fitness & (kick)boks. Zo weet ik bijvoorbeeld veel van voeding- en trainingsschema’s, trainfrequenties, diëten en supplementen af. Al deze kennis deel ik (uiteraard gratis) met je tijdens de personal trainingen!

Gratis proefles personaltraining
Samuel Janssen

De trainer

Ik ben Samuel Janssen, een sportieve jongen die al heel zijn leven sport en het leuk vindt om andere mensen te helpen met hun persoonlijke doelen. 

Samuel: “ik ben als kleuter begonnen met voetbal wat ik tot mijn 14e gedaan heb. Toen ik eenmaal begon met de pubertijd merkte ik dat ik graag wat gespierder wou worden dus was ik begonnen met fitness. Ook merkte ik al snel dat ik kickboksen interessant vond en dat ben ik vanaf mijn 15e erbij gaan doen. Ik was super gemotiveerd en ik kreeg maar niet genoeg van de sport dus ben ik ook wedstrijden gaan vechten. Momenteel vecht ik al een tijdje geen wedstrijden meer en ligt mijn focus meer op het fitnessen. Sport is en blijft mijn positieve uitlaatklep, ik haal er dagelijks mijn energie vandaan en het zorgt ervoor dat ik positief in het leven sta.”

Dit was mijn sportieve levensverhaal in het kort, nu ben ik heel benieuwd naar die van jou! Schrijf je dan in voor een gratis proefles met mij zodat we jouw sportieve levensverhaal samen kunnen beginnen/uitbreiden!

Kennis en ervaring

Personal training is volgens ons meer dan een training en een stok achter de deur. We motiveren je ook als persoon om meer te bewegen en we stimuleren je om een gezondere levensstijl aan te nemen waardoor je je doelen sneller zult behalen en je beter in je vel gaat zitten! Hiernaast besteden wij tijdens de personal trainingen ook veel aandacht aan de juiste houdingen tijdens de oefeningen wat erg belangrijk is om efficiënt te trainen en blessures te voorkomen. 

Gratis proefles personaltraining

- Fitnesstrainingen

Voor we beginnen met de trainingen nodig ik je eerst uit voor een gratis proefles waarin we elkaar leren kennen en waarin we een plan gaan maken voor komende trainingen. De fitnesstrainingen vinden plaats in een Basic-fit gym naar keuze. Hier is GEEN ABONNEMENT NODIG, ik neem je gratis mee naar binnen voor de personal trainingen. 

Een training duurt ongeveer één tot anderhalf uur waarin we samen verschillende krachtoefeningen doen. Welke oefeningen we precies gaan doen en hoe zwaar we die pakken ligt maar net aan jouw doel (jouw doel bespreken/bepalen we tijdens jouw gratis proefles). Wil je bijvoorbeeld afvallen dan zullen we oefeningen lichter pakken en vaker herhalen en wil je graag meer spieren opbouwen dan zullen we oefeningen zwaarder pakken en minder vaak herhalen.

Tijdens de trainingen zal ik je alle oefeningen en technieken rustig en duidelijk uitleggen zodat je ook weet hoe je ze zelf kunt het beste kunt uitvoeren.

- (Kick)bokstrainingen

Naast de fitness trainingen geef ik ook graag personal training in boksen of kickboksen. (Kick)boks is een super leuke sport die tegenwoordig steeds populairder wordt in Nederland. Het is een leuke en uitdagende manier van cardio waarbij je ook nog eens een uitstekende zelfverdediging leert beheersen.

Ook hier starten we met een gratis proefles waarin we kennismaken en het gaan hebben over de verwachtingen van de trainingen. Boks of kickboks trainingen kunnen overal worden gegeven, ik kan bijvoorbeeld naar jou thuis komen, jij naar mij (in de DITYsports studio) of buiten ergens op een pleintje/veldje. Het enige wat nodig is dat zijn de handschoenen en de scheenbeschermers (die ik voor je heb!). 

In de eerste paar trainingen zullen we aan de slag gaan met de basistechnieken en in de lessen daarna bouwen we het niveau geleidelijk op tot dat we Rico Verhoeven aankunnen!

Vorige slide
Volgende slide

Tarieven

Alle prijzen zijn inclusief btw

Losse training

15
00 Per les
 • ✔ Gratis proefles
 • ✔ Achteraf betalen
 • ✔ Gratis toegang Basic-fit
 • ✔ Niet tevreden = niet betalen

5 trainingen

75
60
00
 • ✔ Gratis proefles
 • ✔ In te zetten wanneer jij wilt
 • ✔ Gratis toegang Basic-fit
 • ✔ Bespaar €20,-
Meest gekozen

10 trainingen

150
95
00
 • ✔ Gratis proefles
 • ✔ In te zetten wanneer jij wilt
 • ✔ Gratis toegang Basic-fit
 • ✔ Bespaar €50,-

Ervaringen met ons

FAQ

Veelgestelde vragen met betrekking tot de personal trainingen vind je hieronder. Klik op de vraag om het antwoord te zien verschijnen.

Nee, als je zelf geen abonnement hebt bij Basic-fit kun je zonder mij helaas niet sporten. Het werkt namelijk zo: Voor een personal training geef ik je een qr code waarmee je die dag kunt sporten. Bij de volgende personal training geef ik je weer een nieuwe qr code enzovoort.

Ja, je mag altijd vrienden of vriendinnen meenemen naar een personal training en nee, hier zitten geen kosten aan verbonden. Alleen maar gezelligheid!

Zodra we de gratis intake gehad hebben stuur ik je een berichtje via whatsapp en dan plannen we zo steeds persoonlijke afspraken of vaste dagen. Wat jij fijn vindt!

Nee, dit is absoluut geen probleem! Als je geen ervaring hebt met kickboksen dan starten we rustig met de basistechnieken en verhogen we het niveau steeds per les op jouw tempo.

Ja, bij de gratis intake vraag ik onder andere naar blessures en zwakke plekken in het lichaam. Zo weet ik er van af en zal ik er vooraf rekening mee houden tijdens het maken van de training. Geen zorgen!

Het kan natuurlijk dat je de gratis proefles niets vind of dat het niet is wat je ervan verwachtte. Dat is natuurlijk geen probleem, de proefles blijft dan gratis en je zit nergens aan vast. Wel hoor ik natuurlijk graag waarom je er zo over denkt zodat ik mijn trainingen kan verbeteren!

Winkelwagen